Chofu

Chofu Seisakusho Co е създадена през 1954г. в Chofusamuraimachi Япония. Започва с производство на газови и нафтови горелки. През 1976г. започва производството на продуктова линия на климатици за домашна уотреба , през 1979г. започва и производство на слънчеви бойлери.

Chofu се ангажира в разработката на нови продукти , за да посрещне разнообразните нужди на своите клиенти за икономия на енергия и екология . Извършват се тежки тестове на продуктите за устойчивост, издражливост и безопастност на околната среда .

Цялостната програма за контрол на качеството осигурява най-висока удовлетвореност на клиентите.

На българския пазар Chofu е позната благодарение на България клима която е вносител намарката от 2004г. Климатиците Chofu Sereno се произвеждат само в Япония те нямат изнесено производство в др. страни като останалите японски марки.

Клиентите закупили климатици Chofu Sereno се радват на висока икономия на електро енергия , тиха работа и голяма издражливост .

Гаранционния срок който България клима дава на климатиците Chofu Sereno е 6 години .

В гамата има специялна серия която се произвежда за скандинавските страни с нагревател във външното тяло който усигурява безпроблемна работа дори -25 C и много висока влажност.

Климатиците сасертифицирани по програма Енергийна Ефективност на REECL .

България Клима - Chofu

България Клима - Chofu България Клима - Chofu България Клима - Chofu България Клима - Chofu България Клима - Chofu България Клима - Chofu България Клима - Chofu България Клима - Chofu