Daikin -FVXM50А / RXM50R

PERFERA, Flash Streamer, Wi-Fi, R-32

Модел: Daikin FVXM50А / RXM50R Wi-fi

5499лв. 5719лв.

Мощност

  • 18 000 BTU
  • 110 куб./м отопление
  • 117 куб./м охлаждане
  • 5,0 kW/h мощност на охлаждане
  • 5,8 kW/h мощност на отопление

Консумация

  • енерг. клас на отопление A+
  • енерг. клас на охлаждане A++
Безплатен
монтаж

Daikin Perfera FVXM50A / RXM50R е инверторен подов климатик подходящ за помещения с площ до 45 кв.м. Моделът е с висок енергиен клас - A++ на охлаждане и A+ на отопление, и предлага възможност за работа при изключително ниски нива на шума. Гаранция: 36 месеца.

Съвършена технология и дизайн
Подовото тяло на Daikin Perfera има стилен и изчистен дизайн, което позволява с лекота да се впише в интериора на модерния дом или офис. Компактен и тих климатикът предлага най-добрите възможности за отопление и охлаждане при висока енергийна ефективност и ниски разходи. С него ще се радвате на комфорт, уют и чист въздух, благодарение на технологията Flash Streamer.

Подово отопление
Забравете за студените крака през зимата с подовия инверторен климатик Daikin Perfera FVXM50A. Той е с двоен въздушен поток и може да насочва въздуха както нагоре, така и надолу, а вие можете да избирате посоката от дистанционното управление. Въздушният поток от долната част създава изключителен комфорт, като този при подово отопление.

Висока енергийна ефективност
Подовите климатици от серията Daikin Perfera притежават една от най-високите енергийни ефективности в класа си на пазара, като моделът FVXM50А има ефективност А+++ на охлаждане и А++ на отопление. С Perfera създавате перфектен климат и спестявате енергия.

Абсолютен контрол
Инверторният подов климатик Daikin Perfera FVXM50A може да се управляват от разстояние чрез вграденият Wi-Fi контролер и мобилното приложение, налично за Android и iOS . Това ви позволява да настроите климатика бързо и лесно от своя смартфон, дори когато не сте у дома. За максимален комфорт, системата може да се контролира и с гласови команди с помощта на Amazon Alexa или Google Assistant.

Flash streamer – технология от бъдещето
Flash Streamer на Daikin е най-модерната технология за разграждане на алергени, бактерии и миризми. При нея електрони с висока скорост се сблъскват с молекулите на замърсителите и ги активират. По този начин активираните молекули стават нестабилни и се разпадат на безвредни вещества. След обработката на въздуха от вашия климатик Daikin Perfera, замърсителите са разградени и съставът на въздуха се връща към обичайното съотношение 78% азот, 21% кислород и около 1% водни пари. Тази технология е доказано по-бърза в пречистването на въздуха от стандартните плазма филтри.

Изключително тих
Инверторните климатици Daikin Perfera се отличават с изключително ниски нива на шум. Те са незаменими алтернативи за отопление или охлаждане в спални, защото допринасят за ползотворна почивка и качествен сън. Серията използва нова разработка на специално проектиран вентилатор, който оптимизира въздушния поток и осигурява по-висока енергийна ефективност при ниски нива на шум за спокойствие и комфорт.

Основни характеристики
Отдавана мощност на охлаждане (Мин./Ном./Макс) 1.4 / 5.0 / 5.8 kW
Отдавана мощност на отопление (Мин./Ном./Макс) 1.4 / 5.8 / 8.1 kW
SEER (сезонен коефициент на охлаждане) 7.3
SCOP (сезонен коефициент на трансф. отопление) 4.31
Енергиен клас на охлаждане / отопление A++ / A+
Работна температура на охлаждане -10 ~ 46 °C
Работна температура на отопление -15 ~ 18 °C
Подходящ за помещения до 45 кв. м.
Гаранция 36 месеца
Хладилен агент R-32
Захранване (Фаза/Честота/Напрежение) 1~/50/220-240
Вътрешно тяло
Размери 600 x 750 x 238 В x Ш x Д (мм)
Тегло 17 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) 44 / 38 / 31 / 27 dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) 46 / 40 / 35 / 29 dB
Външно тяло
Размери 734 x 870 x 373 В x Ш x Д (мм)
Тегло 50 кг
Ниво на шум на охлаждане (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) - / 48 / - / - dB
Ниво на шум на отопление (Високо/Ном./Ниско/Безшумно) - / 49 / - / - dB

Подобни предложения