Проектиране и консултации

В НАШ МАГАЗИН:

Фирмата разполага с три магазина: два в гр.Стара Загора и един - в гр.Казанлък (виж контакти). На място се предоставят безплатна консултация, визуално запознаване – има налични изложбени модели на почти цялата гама, като и реално представяне – фирмата разполага с работен демонстрационен стенд. 

При  срещата с наши продавач-консултанти Вие ще получите квалифицирана консултация, която ще ви помогне да направите точния и правилен избор на климатична система, която да отговаря на личните ви нужди.

 Богатата гама марки, модели и мощности се съчетава с атрактивни цени и гъвкави начини на финансиране.

Предлаганите от нас стоки могат да се закупят по следните начини:

  • В брой: на място в магазина или след извършеният монтаж;
  • По банков път: на база издадена фактура за банково плащане;
  • Чрез POS терминал: приемат се плащания с карти(дебитни и кредитни), носещи логото на Борика;
  • С бърз стоков кредит от Unicredit Consumer Financing - искането за кредит се попълва на място в магазина ни или по телефон и получавате отговор за одобрение за 5 минути.
  • С бърз стоков кредит от TBI Credit - искането за кредит се попълва на място в магазина ни или по телефон и получавате отговор за одобрение за 5 минути.
  • С целеви/потребителски кредит от банкова институция, по желание на клиента.

 

В ОФИСА:

В централният офис на фирмата (виж контакти) се предоставят безплатна консултация, запознаване посредством каталози и технически спецификации.  Предлагаме енергоспестяващи решения в областта на отоплението, вентилацията и климатизацията за отделни жилища, цели жилищни сгради, сървърни помещения, търговки и офис сгради, лечебни заведения, производствени сгради, заведения за хранене и развлечения, складове и т.н. Работим както с проектна документация, така и с оглед на място. Изготвяме оферти с ясни условия и отстъпки – на преференциални клиенти и заявени количества.

В офиса се приемат заявки за гаранционен и извънгаранционен ремонт, профирактика. Могат да бъдат сключени договори по абонаментно обслужване – включващи: профилактика, навременен сервиз и ремонт на климатици.